Services

Onderhoud en herstellingen

 

Elke wagen heeft onderhoud nodig. Het is belangrijk dat u dit laat doen bij iemand die u vertrouwt. Door onze service en technische kennis zijn er zéér veel klanten die ons dat vertrouwen geven. Alle onderhouden en herstellingen gebeuren met originele BMW onderdelen. Onze werkplaats is ook uitgerust met de originele BMW diagnose software. Hierdoor wordt elk onderhoud geregistreerd en behoud u uw fabrieksgarantie. Door onze nauwe samenwerking met BMW BeLux kunnen wij u dit allemaal aanbieden aan zéér aantrekkelijke prijzen.

Motorrevisie

 

 

Mocht het helemaal mislopen en uw motor draait in de soep, geen nood, wij hebben verschillende gereviseerde motoren op voorraad zodat u snel weer verder kan. Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van moderne BMW diesel en benzine motoren. Doordat we dit regelmatig doen kunnen wij u een gereviseerde motor voor een competitieve prijs aanleveren. Dit is dan een gebruikte motor die volledig gereinigd (binnen en buiten) is en waarvan alle slijtage onderdelen vervangen zijn. 

Onze Diensten

 

 

Chiptuning

 

Velen onder ons kennen het wel, u wil een andere wagen inhalen maar je eigen wagen komt net dat beetje vermogen te kort. Of je bent een zeer sportieve chauffeur die net dat beetje extra wil. Dan kan u rekenen op onze vakkundige chiptuning. Wij passen uw motorsoftware zo aan dat deze in vermogen toeneemt en daalt in verbruik! Hier zijn zeer veel mogelijkheden in en u kan zo ver gaan als u zelf wil. Onze software is uitermate getest zodat u geen enkel probleem gaat ondervinden van de tuning. Benieuwd wat we uit uw motor kunnen halen? Neem dan snel contact met ons op!

Racewagens

 

U kan bij ons ook uw wagen volledig laten ombouwen om het circuit op te gaan. Denk hierbij aan het strippen van het interieur , versterken van het onderstel, verbeteren van de wegligging, het plaatsen van een rolkooi en kuipstoelen, het plaatsen van racedisplays en het aanpassen van de aandrijflijn. Hierdoor kan u veilig en met een gerust hart het circuit op zodat u het uiterste van de wagen kan vragen!